23 Mayıs 2015 Cumartesi

Borsada Nasıl Para Kazanılır?

Para kazanmanın yollarından birisi de borsada yatırım yapmaktır. Borsada yapacağınız doğru yatırım işlemleri ile birikimlerinizi kazançlı şekillerde değerlendirebilirsiniz. Yatırım işlemlerindeki başarınız, kazanacağınız para ile doğru orantılıdır. Bu nedenle yatırım işlemlerini nasıl yapacağınızı bilmeniz gerekiyor ve tecrübeli bir yatırımcı olmalısınız.

Borsada nasıl para kazanılır, sorusu en çok merak edilen konulardan birisidir. Çünkü borsada yatırım yapan herkesin amacı para kazanmaktır. Birikimlerle borsadan alınan hisse senedi, emtia ve türev araçlar, doğru pozisyonlar yakalandığında size para kazandırmaktadır. Doğru pozisyonları yakalamak için her şeyden önce borsayı iyi bir şekilde tanımanız, yatırım araçlarının nasıl alınıp satıldığını bilmeniz gerekmektedir. Daha sonrasında da fiyatların neden ve nasıl dalgalandığını bilmelisiniz. Bu hareketleri yorumlayabildiğiniz sürede borsadan para kazanmanız mümkündür.

Borsa nedir, işlemler nasıl gerçekleşir, piyasanın yapısı nasıldır, yatırım araçları nasıl işlem görür gibi konularda bilginiz ve deneyiminiz olmalıdır. Bu bilgi ve deneyimi kazanmak için eğitimler alabilirsiniz. İnternet üzerinden verilen çeşitli eğitimler olduğu gibi borsa hakkında kaleme alınan ders kitapları da bulunmaktadır. Bu kitaplar ve eğitimler sayesinde de piyasa hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Deneyim kazanmak içinse günümüzün sanal borsa oyunlarından faydalanabilirsiniz. Sanal para ile gerçek piyasa verileri üzerinden yatırım yaparsınız ve risk almadan borsada nasıl para kazanılır öğrenmiş olursunuz. Borsa nasıl ve nereden öğrenilir, buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Borsada doğru alım – satım işlemleri yapabilmek için dikkat etmeniz gereken bir diğer konu ise piyasa takibindeki başarınızdır. Piyasa takibini etkili bir şekilde yapmayı başarırsanız, elde edeceğiniz sonuçla para kazandıracak alım – satım işlemleri yapabilirsiniz. Piyasa takibi yaparken yatırım araçlarının fiyatları ne yönde değişiklik gösterir, piyasalarda ne gibi dalgalanmalar meydana gelir ve bu durumlar portföyünüzü nasıl etkiler, yorumlayabilmeniz gerekiyor. Bir hisse senedi fiyatı neden düşer, bu düşüşe neler yol açar bilmeli ve bu faktörleri takip etmelisiniz. Bu sayede size para kazandıracak hisse senetleri ile yatırım işlemi yaparsınız.

Piyasaları doğru bir şekilde yorumladığınız zaman kendinize iyi bir portföy oluşturarak para kazanırsınız. Yorumlarınıza göre alım – satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Analizlerle piyasalardan edindiğiniz bilgileri birlikte yorumlayabildiğiniz zaman borsada söz konusu olan riskleri minimum düzeye çekerek maksimum kazancı hedefleyebilirsiniz. Borsada hiç kaybetmeden para kazanmak diye bir şey yoktur. Bu nedenle risklerinizi minimum düzeye indirmeniz gerekiyor.

Borsa Riskleri Nelerdir? Borsa Riskli midir? buradan öğrenebilirsiniz!

Para kazanmanın gerektirdiklerinden birisi de kendi stratejilerinizle borsada işlem yapmaktır. Borsadan alacağınız tüyolar, başkalarının piyasa yorumlarını ve bakış açılarını göre belirlenen stratejilerdir. Ama sizin yorumunuz ve bakış açınız, tüyodan farklı olabilir. Bu nedenle de hata yapma olasılığınız oldukça yüksektir ve riskleri arttırmış olursunuz. Risklerinizin artmasıyla birlikte kaybetme ihtimalinizi de arttırmış olursunuz.

Borsada kendi stratejilerinizle işlem yapmanız gerekiyor. Bu stratejilerinizi bakış açılarınıza, piyasa yorumlarınıza ve portföyünüze göre yapmalısınız. Alacağınız pozisyon hakkında analizler, piyasa takipleri ve yorumlar yaparak stratejiler geliştirmelisiniz. Bu stratejilerde istikrarlı olmalısınız ve koyduğunuz hedeflere ulaşana kadar kararlı olmalısınız. Organize bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirmeli, aceleci ve sabırsız olmamalısınız. Bu sayede borsadan kolayca para kazanabilir ve risklerin önüne geçmiş olursunuz.

5 yorum :

  1. Bu Mayo Clinic'ten genel bir duyuru ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne böbreği lan taşşak mı geçiyorsunuz yawşaklar

      Sil
  2. CHANGING LIFE NEWS !!!!
    This is a transformation of life! My name is Mrs Busarakham, I'm from thailand. Due to a specific financial analysis, the contract i was handling last month did not go as planned. So I decided to get a loan, but it was never approved because of my bad credit score. A few days ago, a lady from my organization came and told me about DIVINE MOON CO-OPERATIVE LOAN COMPANY online with a low 2% interest rate and a better payment schedule. And she told me she had been cheated a few times until she was referred to DIVINE MOON CO-OPERATIVE LOAN COMPANY. Then I contacted them on divinemooncooperativeloan@gmail.com and they gave me the loan i am very happy.

    YanıtlaSil
  3. Dikkat:
    Size 5.000 Euro ile 50.000.000 Euro arasında (işletme veya şirket kredisi, kişisel kredi, konut kredileri, araba kredisi, borç konsolidasyon kredileri, risk sermayesi, sağlık kredisi vb.) Kredi vermek için GERÇEK FİNANSAL KREDİ ŞİRKETİ mi arıyorsunuz?
    Yoksa bir sebepten ötürü bir bankadan veya finans kurumundan kredi aldınız mı?
    Şimdi başvurun ve 3 gün içinde gerçek finansal kredinin işleme konmasını ve onaylanmasını sağlayın.
    DIVINE MOON İŞBİRLİĞİ KREDİ ŞİRKETİ olarak, geçerli kimlik kartınızla veya doğrulamak için ülkenizdeki uluslararası pasaportunuzla% 2 düşük faiz oranıyla bireylere ve şirketlere GERÇEK FİNANSAL KREDİLER veren bir "Uluslararası Akredite Kredi Kredisi" vermekteyiz.
    Kredi Geri Ödememiz, kredinizi aldıktan sonra 1 (Bir) yıl içinde başlar ve geri ödeme süresi 3 ila 35 yıl arasında değişir.

    2 İŞ GÜNÜ İÇİNDEKİ KREDİ TALEBİNİZİN ANLAŞILMASI VE İŞLENMESİ İÇİN,
    Doğrudan bu e-posta yoluyla bize ulaşın: divinemooncooperativeloan@gmail.com


    Aşağıdaki bilgilerle bize ulaşın:

    Ad Soyad:____________________________
    Kredi Olarak Gerekli Miktar: ________________
    Kredi Süresi: _________________________
    Kredi Amacı: ______________________
    Doğum tarihi:___________________________
    Cinsiyet:_______________________________
    Medeni hal:__________________________
    İletişim Adresi:_______________________
    Şehir posta kodu:__________________________
    Ülke: _______________________________
    Meslek:____________________________
    Cep telefonu:__________________________

    Hemen yanıt talebinizi şu adrese gönderin: divinemooncooperativeloan@gmail.com

    Teşekkür ederim.
    İLAHİ AY
    Yönetmen.
    İLAHİ MOON İŞBİRLİĞİ KREDİ ŞİRKETİ
    E-posta: divinemooncooperativeloan@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. Paribu komisyon oranları için tıklayın: paribu komisyon oranları

    YanıtlaSil